Майк Тайсън: Мислех си, че Антъни е надувка, но се оказа, че е най-добрият!

Майк Тайсън: Мислех си, че Антъни е надувка, но се оказа, че е най-добрият!

Бившият абсолютнен световен шампион в тежка категория Майк Тайсън коментира победата на световния шампион във версиите IBF/IBO/WBA Super Антъни Джошуа над Владимир Кличко.
Майк Тайсън на гости в залата на Пулеви 
“Боят между Джошуа и Кличко бе великолепен. Очаквах, че украинецът ще победи, защото смятах, че Антъни е някаква надувка от Англия. Но няма как да не призная, че Джошуа се би отлично. Кличко е на 41 години и никой до сега не се бе справял с него, така както го направи Джошуа. Антъни показа страст. Той допусна силен удар и падна, но успя да стане и демонстрира страхотна непримиримост и характер. Джошуа не е от тези, които се предават. На мен ми харесва, че той не се бои да атакува. Това е същността на бокса, но повечето боксьори нямат този глад за атака”, заяви Майк Тайсън пред ESPN.

Джошуа е новият боксов крал в тежка категория
“Сега всички искат за излязат на ринга срещу Джошуа. Той сега е най-добрият в бокса и гарантира страхотни хонорари. След боя му с Кличко вече никой не иска да гледа Уайлдър и другите момчета. Никой няма да си даде за тях парите, всички искат най-добрия, а най-добрият е Джошуа! Аз бих предпочел Джошуа да се бие не с Уайлдър, а с Майк Перес. Този бой е интересен да се види”, добави Железния.
Джошуа е новият боксов крал в тежка категория 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти