Поканиха Пената и Борето за 80 години Левски (Крупник)

Поканиха Пената и Борето за 80 години Левски (Крупник)

С голям празник ще бъдат отбелязани внушителните 80 години от създаването на Левски (Крупник). В празничната програма на 7-ми май (неделя) ще бъде игран и мачът от областното първенство на отбора от Крупник срещу Стрела (Вълкосел), който ще бъде от 12:30 часа.

Тържествена сесия по обявяването на почетен гражданин на Община Симитли ще събере общинските съветници, също на стадиона. Годишнината ще бъде отбелязана в неделя от 14:00 ч. на стадион "Арена Крупник" с участието на ДФК "Малки шампиони", ученици от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" село Крупник, мажоретен състав и балет "Дъга" с ръководител Мария Дюлгерска.

Гвоздеят на празненствата ще бъде футболна среща между ветераните на Левски (Крупник) и Левски (София). Много емоции, подаръци и весело настроение обещават организаторите. Те са поканили и шефа на столичния гранд Даниел Боримиров, треньор №1 на миналия век у нас Димитър Пенев и бившия шеф на футболните съдии у нас професор Васил Жечев.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти