Отличен старт за Владинова и Тасева на Световната купа в София (галерия)

Отличен старт за Владинова и Тасева на Световната купа в София (галерия)

По отличен начин започнаха участието си на Световната купа по художествена гимнастика в София българските представителки в индивидуалната надпревара. Невяна Владинова поведе класирането след първите два уреда, а Катрин Тасева заема третата позиция след първия ден. Седмата от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Владинова събра сбор от 37.350. Плевенчанката вдигна на крака публиката с изпълненията си. На обръч българката получи 18.800 точки, а за изпълнението си на топка 18.550.
Световна Купа по художествена гимнастика - Индивидуално - Група B 
Другата родна представителка Катрин Тасева заема третата позиция след изиграването на първите два уреда. Тя събра сбор от 34.750 точки и завърши като №1 в група "А". Тасева получи 16.350 на обръч, а за великолепното си изпълнение на топка беше оценена с 18.400 точки. Тасева също обра овациите на публиката в зала "Арена Армеец"
Световна Купа по художествена гимнастика - Индивидуално - Група А 
Между двете българки в подраждането се нареди представителката на Израел Линой Ашрам, която събра 34.850. Тя получи 18.350 на обръч и 16.500 на топка. В индивидуалната надпревара участват 48 гимнастички.

Снимка: МАРИН МАРИНОВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от група А с участието на Катрин Тасева ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от група Б с участието на Невяна Владинова ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти