Модена прави супер отбор за Суперлигата!

Модена прави супер отбор за Суперлигата!

Шампионът на Италия за 2016 година Азимут (Модена) ще направи страхотна селекция за следващия сезон. Президентът на клуба Катя Педрини направи първата крачка и върна в тима бразилския разпределител Бруно Резенде.

Очаква се съвсем скоро и българският специалист Радостин Стойчев да подпише договор и да е новият наставник на тима, пише Фабио Роси в Gazzetta Di Modena.


В Модена се заговори и за още два сериозни трансфера. Този на Иван Зайцев, който не иска повече да играе като посрещач в сегашния си клуб Перуджа, а да се изявява на поста диагонал на разпределителя. Преминаването на Цар в Модена няма да е лесно, но ако Лука Ветори продължи кариерата си в Тренто, не е невъзможно и да се случи.

Не на последно място се заговори и за идването на българската супер звезда Матей Казийски. Той отхвърли първата оферта от Модена, но ако Радостин Стойчев стане наставник на тима и от ръководството на отбора гарантират сериозен проект за в бъдеще, не е изключено Матей Казийски да облече фланелката на “моденезите”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти