Иво Иванов напуска Берое през лятото?

Иво Иванов напуска Берое през лятото?

Капитанът на Берое Иво Иванов се завръща в титулярния състав на тима за днешното гостуване на Пирин в Благоевград. Бранителят изтърпя санкция от 3 мача. Той бе изгонен още в първия кръг на плейофите при загубата у дома от Локомотив (Горна Оряховица) с 2:3.

Въпреки че се завръща сред 11-те, Иванов може да си тръгне от Берое след края на сезона. Договорът на бившия национал изтича в края на сезона, а предложение за нов такъв все още няма. Според запознати 32-годишният защитник ще се опита да си уреди трансфер в чужбина.

Освен Иво Иванов след изтърпяно наказание се завръща и халфът Мартин Райнов, който бе аут за 2 седмици. Първият ще заеме мястото си в сърцето на отбраната до Венцислав Василев. Там ще ги допълват Пламен Тенев отдясно и Веселин Пенев отляво. Райнов пък ще оформи тандем във вътрешността на полузащитата до японеца Кохей Като. Пред тях ще действа ганаецът Карлос Охене. Атаката ще води конгоанецът Жуниор Мапуку, подпомаган по фланговете от Матиас Делич отляво и Борислав Цонев отдясно. Заради травми ще отсъстват Радослав Кирилов и кадърът на „орлетата“ Антон Карачанаков. Верни на идеята да дават път на собствените си кадри, от треньорския щаб на заралии са включили в групата за визитата в Благоевград собствените юноши Станчев и Гавов.

Именно налагането на млади играчи от академията ще е основната задача пред треньора Ферарио Спасов през следващия сезон, независимо от това дали тимът ще се класира за Лига Европа. Наскоро Феро е получил пълен картбланш за действие от страна на ръководството на клуба.

Източник: Тема Спорт

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти