Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Григор в Мадрид: Трябват ми победи на клей, за да стигна до Лондон

Григор в Мадрид: Трябват ми победи на клей, за да стигна до Лондон

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпрати съобщение до феновете чрез социалната мрежа относно състоянието му и във връзка с предстоящите му събития.

"Чувствам се все по-добре с всеки изминал ден, имах малко вирус преди старта в Монте Карло, но и това е част от играта, случва се. Починах си малко, от няколко дни пак съм на корта. През последните седмици не бях в най-добро състояние, не искам нищо да очаквам, но както винаги ще се боря тук и в предстоящите 2-3 турнира на червено, знам че мога да играя хубаво. Трябват ми добри резултати именно на тази настилка, ако искам да стигна финала в Лондон в края на годината", написа хасковлията в профила си във Фейсбук.

Димитров не пропусна и спечелената титла по време на благотворителния турнир в Мадрид "Tie Break Tens", организиран от "Мутуа Чарити" в помощ на пострадалите от домашно насилие.

"С Дани тренировките завършват в полунощ ...но определено бе хубава подготовка, някои здрави точки разиграхме. Много ми харесва трофея, вече знам че ще е на централно място у дома поставен. След първия тайбрек бях доста нервен и си казах - наслаждавай се! Просто се радвам, че съм тук. Готвя се за следващата седмица да съм на 100 процента.

Правя рутинните неща, но трябва да съм внимателен с тялото си, знам как да възстановявам, как да стоя затоплен между двубоите. Но беше много забавно с колегите тази вечер, всички се предизвиквахме, показвахме си снимки, говорихме си за любими за правене неща... готино бе да сме заедно! Мисля и за публиката бе интересно да ни види така сплотени, затова и подобни събития са важни, малко извън официалния турнир хората да се забавляват", пише още в съобщението на тенисиста.

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти