С голов спектакъл Мерсин на Ники Михайлов се сбогува с втора дивизия на Турция (видео)

С голов спектакъл Мерсин на Ники Михайлов се сбогува с втора дивизия на Турция (видео)

С впечатляваща загуба с 5:6 от Гьозтепе отборът на възстановяващия се все още от контузия Николай Михайлов - Мерсин, се сбогува с турската втора дивизия. Клубът остава на дъното на 1. Лига с със скромните 25 точки на сметката си и два кръга преди края на шампионата във второто ниво на футбола в южната ни съседка вече и теоретично няма шансове да се спаси.

Това означава, че без значение какви са договорните отношения на българския вратар с клубното ръководството, той няма да носи повече електриково зелената фланелка най-малкото защото в трета дивизия на Турция нямат право да играят чужденци.

Домакините губеха с 0:4 още на почивката, но намериха сили да изравнят резултата след подновяването на играта. След нови два гола във вратата им обаче, вина за които носи резервата на Михайлов Гьокхан Аккан, домакините от Мерсин намериха сили да върнат само едно попадение в даденото от съдията продължение.

Припомняме, че националът на България лекува травма през последните седмици, като едва преди няколко дни поднови тренировки с тима. Михайлов се контузи при загубата с 0:2 от Елязъгспор на 19 април. Очаква се следващата седмица Николай да бъде на линия за гостуването на Бандирмаспор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички