Кавани иска да се върне в Наполи и да се откаже на върха

Кавани иска да се върне в Наполи и да се откаже на върха

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани заяви, че може да се завърне в бившия си клуб Наполи, когато изтече договорът му с шампионите на Франция. Уругваецът има контракт, който ще го задържи в Париж до лятото на 2020 година. "Не знам какво ще се случи, след като ми изтече договрът с ПСЖ. Може би ще сменя клуба и бих помислил за връщане в Наполи", каза 30-годишният Кавани, който има 128 гола в 195 мача за френския тим.

"Ако един ден се върна в Наполи, искам да съм в добра форма. Дотогава обаче трябва да изчакам да изтече договорът ми, който е до 2020 година", добави той. Кавани премина в ПСЖ през 2013 година, а преди това бе играл три сезона в Неапол, реализирайки 104 гола в 104 мача.

"Не искам да се връщам у дома прекалено стар. Предпочитам да се откажа, докато съм на върха. Искам да се откажа, когато аз реша, а не когато футболът се откаже от мен", завърши Кавани.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти