Капитанът на Вердер слага край на състезателната си кариера

Капитанът на Вердер слага край на състезателната си кариера

Дългогодишният капитан на Вердер Бремен Клеменс Фритц ще сложи край на кариерата си в края на сезона, обявиха от клуба от Бундеслигата. 36-годишният бивш германски национал има сериозни проблеми с травма в глезена и сам заяви, че не смята, че отново ще може да се върне към оптимална спортна форма.

"Използвах времето от последната ми контузия, за да мисля за бъдещето си и да послушам тялото си. За съжаление все още имам доста проблеми с глезена си и няма да мога да продължа да поддържам 100-процентова спортна форма и през новия сезон", каза Фритц пред сайта на "бременските музиканти".

Фритц премина в състава на Вердер през 2006 година от Байер Леверкузен. Той е капитан на отбора от 2011 година, като има 368 мача за клуба, с който спечели купата на Германия през 2009 година. Десният краен бранител има и 22 мача за националния отбор на Германия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти