Изненадваща информация идва от Дортмунд

Изненадваща информация идва от Дортмунд

Наставникът Томас Тухел е на крачка от изненадваща раздяла с Борусия (Дортмунд) в края на сезона, съобщава Bild. Тимът играе атрактивен футбол под негово ръководство, но в последно време треньорът се е скарал с началниците и с доста от играчите.

Информациите от кухнята гласят, че наследникът на Юрген Клоп е в конфликт с шефовете Райнхард Раубал, Ханс-Йоахим Ватцке, Михаел Цорк и главния скаут Свен Мислинтат. Тухел е "успял" също така да загуби доверието на редица футболисти. Те били недоволни от манията му да изпробва различни схеми и по няколко пъти да сменя тактиката в рамките на един мач.

Преди дни Ватцке потвърди, че с Тухел са имали конфликт във връзка с изказванията на двамата след атентата срещу тима преди мача срещу Монако в Шампионската лига.

Според Bild ръководството на Борусия вече търси нов треньор, като сред набелязаните са Люсиен Фавър (Ница), Диего Симеоне (Атлетико Мадрид), Юлиан Нагелсман (Хофенхайм) и Дaвид Вагнер (Хъдърсфийлд). Още преди време пък от Дортмунд признаха, че са имали разговор с Пауло Соуса, който в момента е начело на Фиорентина.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти