Зидан: Ще е грешка, ако си мислим, че вече сме на финала

Зидан: Ще е грешка, ако си мислим, че вече сме на финала

Преди реванша срещу Атлетико Мадрид наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че основната задача пред него е да убеди футболистите да не се осланят на резултата от първата среща от полуфиналите в Шампионската лига. Победителите в турнира от миналия сезон спечелиха с 3:0 на своя стадион и утре ще гостуват на "Висенте Калдерон".

"Ще е грешка, ако си мислим, че вече сме се класирали на финала. Трябва да играем все едно първият мач е завършил 0:0 и да преследваме победата, без обаче да допускаме непринудени грешки. На една крачка сме от Кардиф, но все още не сме там", заяви Зизу.

"Длъжни сме да запазим спокойствие. Спечелихме два финала срещу Атлетико, но това не означава, че утре със сигурност ще продължим напред", добави треньорът на Реал.

С думите "сега не му е времето" Зидан отказа да коментира информациите за евентуалното привличане на Тео Ернандес, който е собственост на "дюшекчиите". Вчера се разбра, че най-вероятно "белите" ще се подсилят и с младия бразилец Винисиус. "Говори се за това момче, но аз не го познавам лично", каза французинът по тази тема.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички