Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

На "Бернабеу" изготвиха трансферната стратегия

На "Бернабеу" изготвиха трансферната стратегия

В Реал Мадрид са определили трансферните си планове за лятото относно новите попълнения и това кои ще се завърнат в клуба. AS разкрива какво ще се случва на “Сантиаго Бернабеу” в следващите месеци преди старта на новия сезон. Предстои официално да се обяви идването на Тео Ернандес от Атлетико Мадрид, както и трансфера на бразилеца Винисиус от Фламенго, който обаче ще пристигне чак след година. За тази сделки стана дума преди дни.

Големите цели обаче си остават Килиан Мбапе и Давид де Хеа. Според слуховете нападателят на Монако вече е дал съгласие да подсили победителя в Шампионската лига, а вратарят на Манчестър Юнайтед също иска да стане част от селекцията на Зинедин Зидан.

Освен това Реал ще си върне двама играчи от тези, които са преотстъпени. Единият e защитникът Хесус Вайехо (20 г., в момента в Айнтрахт Франкфурт), който ще трябва да замести напускащия Пепе, а другият е халфът Маркос Йоренте (22 г., в момента в Алавес).

Под въпрос остава бъдещето на нападателя Борха Майорал (20 г.), който е под наем във Волфсбург. От една страна там той не играе редовно, но пък няма да има шанс да го прави и в Реал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти