Един от най-шантавите мачове, които ще видите някога (видео)

Един от най-шантавите мачове, които ще видите някога (видео)

Френското дерби от първия кръг на тенис турнира от сериите “Мастърс” в Мадрид между Жил Симон и Гаел Монфис се оказа един от най-странните мачове, които зрителите са гледали някога. Симон победи драматично в три сета, но резултатът бе повече от впечатляващ - 0:6, 6:0, 7:6(0), като самият победител след срещата сподели, че трябва да гледа запис, за да разбере какво точно се е случило на корта.

“Това със сигурност е един от най-странните мачове, в които съм участвал. Много, много странен мач. В нито един момент двамата не играехме добре по едно и също време. А и като цяло не играхме добре, беше ни трудно да влезем в ритъм”, каза Симон на пресконференцията след двубоя.

Монфис явно бе толкова изнервен от поражението, че пренебрегна чакащите го журналисти и почти не даде мнение за странния мач, но по-късно в социалните мрежи се извини за поведението си. “Искам да поднеса извинения на журналистите в Мадрид за кратката пресконференция. Изключително съм разочарован от представянето си и изобщо не ми се говореше по това време. Ще се радвам да ви видя отново скоро. Благодаря за разбирането”, написа Монфис.
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти