Живко Желев съкрушен: Срам! Изтрихме голяма част от постигнатото до момента (видео)

Живко Желев съкрушен: Срам! Изтрихме голяма част от постигнатото до момента (видео)

Старши треньорът на Литекс Живко Желев бе изключително разочарован след загубата на неговия отбор с 1:2 от ЦСКА 1948 в 1/2-финален двубой от турнира за Купата на аматьорската лига. Младият наставник на “оранжевите”,  които направиха фурор за Купата на България, определи поражението от “червените” като “срамно” и не успя да намери обяснения за отпадането.

“Наистина неочаквана загуба. С оглед на играта мисля, че заслужавахме да победим, но това си остава само в мислите ни. Нямам обяснение защо. Водихме играта през цялото време, създадохме куп положения и допуснахме толкова много пропуски. Съперникът се възползва от положенията си и от три такива реализира два гола”, коментира треньорът на Литекс.
Литекс - ЦСКА 1948 “Стъпка назад не бих казал, по-скоро повече срам за нас. За съжаление, днес изтрихме голяма част постигнатото до момента. Ще изпълним целта си да влезем във Втора лига, но на този етап това не е толкова важно. При положение че имаме такива класни футболисти не само за “В”, но и за “Б” група, е срамно отпадането от който и да е отбор”, каза още Желев.

“Аз мисловни игри преди мача не съм имал. Явно на някои обаче са им повлияли, защото бяха под нормалното ниво. Загубихме мач, който трябваше да спечелим”, допълни за финал бившият бранител на “люляците”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти