Иско: Бяхме ужасни в началото

Иско: Бяхме ужасни в началото

Героят за Реал Мадрид срещу Атлетико в реванша от полуфиналите на Шампионската лига Иско сподели, че "дюшекчиите" с нищо не са изненадали "белия балет" на "Калдерон". Реал загуби с 1:2, но продължи напред благодарение на успеха с 3:0 на "Сантяго Бернабеу" преди седмица.

"Много се радваме, двубоят беше много тежък. Очаквахме Атлетико да играе много силно, но не успяхме да ги спрем в началото, когато бяхме ужасни. Двата ранни гола ни стреснаха, концентрирахме се, изравнихме играта и върнахме един гол.

Съперникът беше достоен, но успяхме да го отстраним в два мача. Благодаря на треньора, че ми даде шанс днес. Най-важното е, че отиваме на финал", каза Иско, който намали в края на първото полувреме и на практика сложи ново начало на срещата, тъй като Атлетико отново се нуждаеше от три гола, за да продължи.

Карим Бензема беше в основата на попадението на Реал, след като преодоля трима защитници на съперника до аутлинията върна към Тони Кроос, чийто удар беше спасен от Ян Облак, но Иско беше точен при добавката отблизо.

"Допуснахме два гола, но въпреки това постигнахме целта си. Знаехме, че в първите минути ще бъде трудно, но след техните попадения ние контролирахме играта. Бензема? Той изигра вълшебно ситуацията, помогна ни да пречупим съперника и да предрешим мача", заяви Марсело.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти