Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Ето защо дузпата на Гризман не трябваше да бъде зачетена

Ето защо дузпата на Гризман не трябваше да бъде зачетена

Реваншът от полуфинала на Шампионската лига между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид започна по мечтан начин за "дюшекчиите", които поведоха с 2:0 до 16-ата минута и вече виждаха как заличават пасива си от три гола, натрупан след двубоя на "Сантиаго Бернабеу". Саул Нигес откри резултата, а Антоан Гризман направи 2:0 от дузпа. Голът от наказателния удар, изпълнен от голмайстора на Атлетико, обаче не трябваше да бъде зачетен. Причината за това е, че при лекото си подхлъзване преди шута французинът първо чукна топката с десния си крак, след което стреля с левия. Очевидно никой от съдийската бригада не видя нарушението.

Стражът на Реал Кейлор Навас също бе излязъл пред голлинията, което бе още едно незабелязано нарушение в тази дискусионна ситуация.

В крайна сметка голът се оказа победен за Атлетико за въпросния двубой, но не и за крайния изход от полуфиналния сблъсък, спечелен от Реал с общ резултат 4:2.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти