Константин Маршавелов ще стартира в Хасково като последен победител там

Константин Маршавелов ще стартира в Хасково като последен победител там

Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавелов с автомобил Mitsubishi Lancer Evo 10 ще вземе участие в първия кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който ще се проведе на Писта "Хасково" през предстоящия уикенд.

Шампионът на България за 2013 и 2014 година завърши на трето място в генералното класиране за миналия сезон след зрелищна битка в последния кръг, който се проведе на писта "Дракон" през есента.

Хасковското трасе бе домакин на надпреварата за последно през 2015 година, а Маршавелов бе пилотът, който спечели първото място в своя клас – "Макси", където са най-мощните автомобили.

И през този сезон, основен спонсор на пловдивчанинa ще бъде "Омникар България", които са официален вносител на японските масла "Eneos" за България.

"Остава ни още малко работа по колата. Днес трябва да минем дино тест, а до края на деня трябва да свършим някои дребни работи и ще сме напълно готови за състезанието през уикенда в Хасково", сподели Маршавелов дни преди старта на пистовия шампионат.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти