"Червеният" Меси на ЦСКА 1948 развинти Литекс, но стана известен след мач срещу ЦСКА (видео)

"Червеният" Меси на ЦСКА 1948 развинти Литекс, но стана известен след мач срещу ЦСКА (видео)

Вчера централният нападател на ЦСКА 1948 Спас Спасов изигра отличен мач срещу новия Литекс, в който се отчете с гол и асистенция за крайното 2:1 за червените. Таранът бе неудържим за противника. Той преодоля двама съперници и изведе съотборника си Калоян Стефанов сам срещу вратаря за първото попадение, а десетина минути след началото на втората част вкара втори гол след самостоятелен 30-метров рейд отляво.

Подобни пробиви не са рядкост за Спасов, който загатна за уменията си преди година в шампионатен двубой срещу ЦСКА на "Армията". Тогава червените спечелиха с 5:2, а след два месеца триумфираха и с Купата на България, но ето какво направи нападателят:

Първо, в 20-ата минута, Спасов се справи с двама бранители на ЦСКА и изведе свой съотборник сам срещу вратаря, но той не успя да реализира. Пет минути по-късно нападателят, който е прекарал 4 години в школата на червените, навърза цели трима защитници на ЦСКА, озова се сам срещу вратаря и стреля, но Господинов някак изби.

Спасов обаче не спря дотук. В 36-ата минута той изведе перфектно Мариян Ловков сам срещу Господинов за първия от двата гола на Рилски спортист. Интересното е, че по това време нападателят тренира максимум три пъти в седмицата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички