Кралев обеща законен търг за базите на ЦСКА и заяви: Емблемата е морален акт (видео)

Кралев обеща законен търг за базите на ЦСКА и заяви: Емблемата е морален акт (видео)

Министърът на спорта Красен Кралев бе попитан какво му е мнението за предстоящите търгове за емблемата и базите на ЦСКА. Това стана по време на откриването на турнира за деца на Националния стадион "Васил Левски". Състезанието е в памет на бившия президент на БФС и председател на БОК Иван Славков.

"Това си е решение на клубовете кой да участва. На нас ни предстои търгът за базите. Там съм се концентрирал като внимание и дейност, така че отговорността за този търг е наша. За емблемата не мога да коментирам. Това е по-скоро един морален акт, решение на фенове, на ръководство. За базите се готвим. Можеше по-рано да се обяви процедурата. Стартирали сме нещо от предния мандат, една процедура, която трябва да бъде довършена. Имотите да се апортират в Национална спортна база, което е дружеството, което управлява спортната инфранструктура. От там ще се направи процедурата за това кой ще стопанисва съоръжението. Да не се ангажирам със срокове, защото правим всичко възможно. Работим, за да се приключи този казус. Неяснотата създава изкуствено напрежение. Цялата процедура трябва да се извърви и всички да се концентрират върху най-важното. Ще следваме законите", коментира Кралев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти