Лаптопа: Феновете ще са зад този ЦСКА, който има успехи! Не бих поел ЦСКА-София (видео)

Лаптопа: Феновете ще са зад този ЦСКА, който има успехи! Не бих поел ЦСКА-София (видео)

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе гост в токшоуто на Sportal.bg "От дузпа в тъч", където отговаряше и на зрителски въпроси. Лаптопа заяви, че не би поел ЦСКА-София и иска да следва своя път. Той призна, че отговаря за всичко във Витоша в спортно-технически план. Специалистът смята, че публиката на ЦСКА ще застане зад този ЦСКА, който постигне успехи.

"Дали бих поел отбора на Литекс-Етрополе (отговаря на въпрос на зрител)? Не! Просто следвам своя път, работя върху проекта във Витоша и смятам, че трябва да съсредоточа там силите си. Разочарован съм от разединението, което стана в армейската общност. Според мен феновете ще са зад този клуб, който постигне успехи. Пагубно е да има фенове в управлението. Това не е добре. За мен нито ЦСКА 1948, нито ЦСКА-София е онзи ЦСКА. Станах цесекар покрай "Червено знаме", където тренирах дълги години. А и съм от цесекарски квартал. Жалко, че комплекс "Червено знаме" бе разбит. Сринаха всичко, за да направят паркинг. Ако стане така, че в "А" група има два ЦСКА, ще съм и за двата.

Не си харесвам прякора Лаптоп. Кой си харесва прякора в крайна сметка? Тръгна ми от "Канал 3". Гостувахме на Локомотив (София), аз бях футболист на Видима-Раковски. В този мач е малко да се каже, че Гигов беше хванал съдията, той го беше обезкостил. Порязаха ни жестоко, а аз още след мача взех да вадя и да гледам положенията на един лаптоп. Петя влезе в автобуса, а Сашо Диков започна: "Къде е онзи с лаптопа? Как е лаптоп в множествено число?"; и така тръгна. Мисля, че в интернет все още го има това видео, което бях направил.

Ето една интересна случка от времето, когато бях начело на Ботев (Пловдив). Бях с футболиста Аврамов, който пред мен звъни по телефона на Христолов. И се получава следният разговор: "Шефе, ще плащаш ли?"; "Аврамов, не мога сега. В чужбина съм". И в този момент Христолов минава с мерцедеса си пред нас по главната улица в Пловдив. Иначе с Христолов нямам проблем, чуваме се и сега. В Пирин (Благоевград) пък футболистите нямаха какво да ядат. Имахме няколко момчета, които бяха дошли с мен - Николай Дюлгеров, Антон Карачанаков, ходих до "Пирин SS" и исках от феновете по 20, 30 лева, за да вземем на момчетата нещо за хапване. Криза беше голяма. Благодаря от трибуната на вашето студио на футболистите, които тогава проявиха характер.

Бойко Борисов го виждам само по мачовете на ветераните или на двубоите на втория отбор на Витоша. Ние се шегуваме, че ние сме дубъла, а Витоша от "А" областна е първият тим. Нашият президент е човек, който разбира от мениджмънт и всъщност благодарение на него приех офертата на Витоша. Защото като всеки човек погледнах скептично, когато получих предложение от клуб от "В" група. Все пак бях треньор в "А" група. Но прецених, че човек трябва да надскочи егото си. Не парите са най-важното. В българският футбол има слаби ръководители, това е най-голямата беда.

Мисля, че Етър е най-силният отбор във Втора лига. Ако успеем да се класираме за Първа лига, няма да имаме проблем с бюджета. В момента правим козирка, а вървят преговори за електричество на стадиона. Няма софийски клуб от Втора лига с по-добра база от нашата. Запознат съм с качествата на всички футболисти от "А" и "Б" група, говоря за българите, защото чужденците не ме интересуват. Да, Лудогорец използва много чужденци, но те бяха длъжни да го направят. Имаха европейски мачове, а в българския футбол имаше дупка за качествени млади играчи. Усети се и в представянето на националния отбор. Затова в Лудогорец взеха чужденци, но съм сигурен, че ще дойде време, когато в техния състав ще преобладават българите.

Отидох да работя в Индонезия чрез лаптопа. Нали съм Лаптопа! Бях се регистрирал в един сайт, пуснах си CV-то и ми се обадиха. Президентът ми се обади и ми каза да отивам. Отидох там, имах преводач и шофьор, но исках да се разхождам по улиците, да видя какъв е манталитетът в тази държава. Видях страшни неща. Хора спят по улиците с плъхове. Но смятам, че ми беше полезно да видя как е в Индонезия. Вярвам в баланса във вселената. Смятам, че поговорката, каквото посееш, това ще пожънеш, е много вярна", сподели Лаптопа пред Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички