Тръмп надви Ракетата на демо мач пред 1500 в Словения (галерия)

Тръмп надви Ракетата на демо мач пред 1500 в Словения (галерия)

Около 1500 зрители в столицата на Словения Любляна аплодираха двама от най-популярните и най-силни брейк-билдъри в снукър света - Рони О’Съливан и Джъд Тръмп.

ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

Двамата майстори на щеката зарадваха феновете на джентъленския спорт с атрактивен демонстративен двубой, спечелен от Асото с 5:3 фрейма. Тръмп се отчете с два сенчъри брейка от 117 и 107, като двубоят е предложил на зрителите и тактически дуел в партиите, въпреки че двамата не са известни точно с този компонент от играта си. Местното издание “24ur” пък отбелязва, че публиката е подкрепяла О’Съливан и се е надявала той да спечели, но не е оставила без достатъчно аплаузи и крайния победител.

Тръмп надви Ракетата на демо мач пред 1500 в Словения 

“Не знаех, че снукърът тук е толкова популярен. Когато Рони влезе в залата, ме побиха тръпки, защото атмосферата беше страхотна. Дано пак да дойда в Любляна”, заяви Асото след мача, който за втори път посещава града за демонстративен мач.

“Имах примери за подражание в кариерата си, като например Джими Уайт. Той играеше агресивно и бързо. Само че по-нататък в кариерата си исках да играя малко по-бързо - като Стив Дейвис”, каза шеговито пък О’Съливан, цитиран от “24ur”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти