Войнов: Свалям шапка на играчите (видео)

Войнов: Свалям шапка на играчите (видео)

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов поздрави играчите си за победата с 2:1 като домакин на Левски. Опитният специалист не скри задоволството си от спечелените три точки и обяви, че тимът му до последно ще се бори за четвъртата позиция в Първа лига. Войнов призна, че на “Лаута” изпитват известни затруднения, както и че има неизплатени възнаграждения, но увери, че всеки един от състезателите в състава му ще си получи заработеното.

“Първо искам да поздравя двата отбора. Получи се хубав мач. С такива срещи ще върнем публиката по трибуните. Свалям шапка на моите момчета, които днес се раздадоха изцяло. Когато Левски губи на почивката, още в първите минути ще се опита да ни изравни. Бяхме готови за този натиск, подходихме много професионално и в крайна сметка се поздравихме с успеха. Мисля, че шансовете ни за четвъртото място са равни с тези на Черно море и Дунав. До последно ще се борим за тази позиция”, коментира Войнов.
Локомотив Пд - Левски 2:1 “Очаква ни труден двубой срещу ЦСКА, но в никакъв случай няма да се предадем предварително. Още с идването си казах, че Мартин Камбуров е незаменим за Локомотив (Пловдив). Това, което прави с черно-бялата фланелка, ще остане завинаги в историята. Има проблеми в клуба, това не е тайна, никой не го крие. Малко обаче се преувеличават нещата. Момчетата са сигурни, че ще получат всичко онова, което са заработили”, допълни още специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти