Зидан: Имаме четири финала до края

Зидан: Имаме четири финала до края

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова своите за концентрация и себераздаване в оставащите мачове до края на сезона. Утре "лос бланкос" приемат Севиля, а идната седмица завършват Примера дивисион с гостувания на Селта и Малага преди да дойде финалът в Шампионската лига. "Много сме близо до дубъл. Имаме четири финала до края, в които ще се опитаме да спечелим титлата в Испания и Шампионската лига. Все още не сме завоювали нищо. Трябва да продължим нашия път", заяви Зизу на пресконференция днес.

"Мислим само и единствено за утрешния мач. Молим публиката да бъде с нас и да ни подкрепя. (…) Усърдният труд ни позволява да вървим напред. Мисля, че и аз се развивам, но за момента това не значи нищо. От ден на ден се чувствам все по-добре в Мадрид", довери френският специалист. "Ще видим дали ще има ротации. Утре играем със Севиля, а в сряда гостуваме на Селта. Със сигурност ще има промени", каза още Зидан. Наставникът на "белите" разкри, че Пепе не е готов на сто процента. Това означава, че защитникът няма да има възможност да се сбогува със "Сантиаго Бернабеу".

Реал приема севилци утре от 21,00 часа.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти