Турци вадят оферта за Мехди Бурабия

Турци вадят оферта за Мехди Бурабия

Новият любимец на феновете на Левски Мехди Бурабия е обект на интерес от турски клубове, пише “Меридиан Мач”. На няколко пъти емисари от южната ни съседка гледаха двубои на “сините”, като един от тях бе този с Лудогорец наскоро. Очаква се да гледат и следващото дерби с “орлите”, което е във вторник вечерта на “Герена”.

Под лупа са били следени и силните му изяви на “Лаута”, където Бурабия направи голям мач, макар че Левски не успя да победи, и логично получи наградата за играч на двубоя. До момента се считаше, че основната цел на емисарите е Божидар Краев, но те са останали силно впечатлени от изявите на Бурабия, който движи цялата игра на “сините”. Очаква се през лятото турците да пратят конкретна оферта, като едва ли на “Герена” ще се съгласят да пунат лесно най-качествения си футболист. Той има договор до зимата на 2019-а година и няма как да си тръгне като свободен агент.

Николай Митов има намерение да гради цялата си стратегия и състав точно около Бурабия, който да бъде лидерът в средата на терена през следващия сезон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти