Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Юношите на Нефтохимик си гарантираха шампионската лига при 17-годишните

Юношите на Нефтохимик си гарантираха шампионската лига при 17-годишните

Формацията U17 на Нефтохимик спечели днес домакинството си на Несебър с 3:1 и кръг преди края успя да си гарантира първото място и шампионската титла. През цялата година играчите на Господин Господинов показаха постоянство и страхотен футбол, с което съвсем заслужено завършват на лидерската позиция. В днешната среща "зелените" също играха на ниво и след попадения на Йолиян Милков и Христо Янков (2) успяха да се наложат над коравияси съперник.

Друг силно представящ се отбор от школата на Нефтохимик, тимът U15 завърши 0:0 с отборът на Бургас Спорт, а с това равенство момчетата на Милен Христов си подпечатаха визите за републиканското първенство за втора поредна година. В градско дерби днес родените 2007 година водени от Иван Дончев завършиха 1:1 с Черноморец в първенството на "футбол 7".

През целия мач Нафтата надиграваше Черноморец, но малшанс не позволи на малките "шейхове" да грабнат победата. Голът за Нефтохимик бе дело на Валеков в края на двубоя. Родените 2004 година загубиха от Несебър с 1:5, като играчите на противника са с година по-големи, което наклони везните в тяхна полза. Единственото попадение за Нефтохимик бе дело на Рамис Ерсоев след заучена комбинация от корнер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти