Байерн презарежда със 100 млн. евро

Байерн презарежда със 100 млн. евро

100 млн. евро е сумата, която в Байерн (Мюнхен) са заделили за попълнения преди следващия сезон, твърди Die Welt. Отборът стана шампион по навик, но пак не успя да направи нещо значимо в Шампионската лига, а за капак няма да защити и трофея си от Купата на Германия.

В тази връзка ръководството на клуба, което движи трансферите, предвижда да вземе няколко класни играчи за Карло Анчелоти. Имената на спряганите са известни от дълго време насам: Алексис Санчес (Арсенал), Леон Горетцка (Шалке 04), Серж Гнабри (Вердер Бремен), Юлиан Брант (Байер Леверкузен) и Марко Верати (Пари Сен Жермен).

Засега потвърдени са само сделките по привличането на Себастиан Руди и Никлас Зюле от Хофенхайм. Филип Лаам и Чаби Алонсо се отказват, а спад има в играта на Франк Рибери, Томас Мюлер, Дъглас Коща и Кингсли Коман, който все пак беше откупен от Ювентус.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти