Дузпи, червени картони и пет гола на дербито между ЦСКА 1948 и Левски-Раковски (видео)

Дузпи, червени картони и пет гола на дербито между ЦСКА 1948 и Левски-Раковски (видео)

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 4:1 Левски-Раковски в дербито на софийската група на "А" областна дивизия. Срещата предложи приятен футбол и напечени моменти, като освен петте гола зрителите в Драгалевци видяха и други любопитни ситуации.

В 31-ата минута Марио Димитров откри резултата за "червените", а малко по-късно техничарят Георги Кънчев порази мрежата от дузпа - 2:0. Футболистите на Валентин Илиев и Йордан Юруков имаха и други положения, но стражът на Левски-Раковски Марио Атанасов записа няколко много добри спасявания. В края на първата част голяма грешка в отбраната на домакините позволи на Робърт Тодоров да намали на празна врата.

След почивката капитанът на "сините" Станислав Ангелов напомни за най-добрите си дни и с няколко отлични подавания сътвори опасности в наказателното поле на Кристиян Дяков. При една от тях вратарят на ЦСКА 1948 показа котешки рефлекс, отбивайки шут отблизо, след като Пелето бе извел свой съотборник на стрелкова позиция. Няколко минути по-късно бившият национал открадна топката от Дяков, но ударът му се отклони в страничната греда.

Междувременно Марио Димитров от "червените" пропусна дузпа, а съдията изгони с червени картони Георгиев от Левски-Раковски и Трендафилов от ЦСКА 1948. В 80-ата минута мощен пробив по лявото крило на Димитров завърши с попадение - 3:1. В края играчите на Михаил Захариев допуснаха и четвърти гол, дело на резервата Спас Спасов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти