Каре на ЦСКА-София с неясно бъдеще

Каре на ЦСКА-София с неясно бъдеще

Четирима от играчите на ЦСКА-София са с неясно бъдеще и оставането им на “Армията” за следващия сезон е доста несигурно. Става дума за Кристиан Малинов, Милчо Ангелов, Никола Колев и Пламен Гълъбов. Всеки от тях имаше своите шансове за изява през този сезон, но не впечатли особено.

Най-много срещи е записал Малинов - 14. В момента обаче той изтърпява наказание за червения картон, който получи в дербито с Левски (3:0). Шансовете на халфа да остане в ЦСКА-София са 50:50. Това се дължи на факта, че той притежава добри качества и дори в един момент бе викан в националния отбор.

Друг играч, на когото специалистите предричат добро бъдеще, е Никола Колев. Той има 8 мача на сметката си този сезон. Навярно за него ще се търси друг елитен отбор, в който да отиде под наем да се обиграва.

Милчо Ангелов е с най-добър коефициент голове-минути на “Армията”. Той има 4 попадения в 281 изиграни минути. Самият играч обаче желае да напусне, тъй като му е писнало да играе за дублиращия отбор и иска да е титуляр на елитно ниво. Пламен Гълъбов пък има само два мача от началото на сезона и явно ще заиграе в друг тим през следващата кампания.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти