Берое показва вратата на искан от Левски, още четирима напускат

Берое показва вратата на искан от Левски, още четирима напускат

Десният защитник Атанас Зехиров ще се раздели с Берое след края на сезона, тъй като футболистът не се вписва в плановете на старши треньора Ферарио Спасов, пише "Тема Спорт". Наставникът на старозагорци няма намерение да разчита на футболиста, поради което клубът няма да му предложи нов договор.

Зехиров, който в един момент стана и национал на България, постоянно е съпътстван от контузии, ще си търси късмета другаде след края на сезона. Говори се, че към него има интерес от хита в Първа лига през този сезон Дунав (Русе). Преди време пък Левски силно искаше да привлече Зехиров на "Герена", но при смяната на ръководството през миналото лято трансферът пропадна.

Още четирима футболисти ще напуснат. Tова са играещите в тима под наем Антон Карачанаков и Радослав Кирилов, както и Георги Божилов, който е спряган за завръщане в Черно море. Опитният бразилец Том пък вече е в родината си и няма да се връща под Аязмото.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти