Премиър лийг обяви номинациите за най-добър играч и най-добър мениджър

Премиър лийг обяви номинациите за най-добър играч и най-добър мениджър

Премиър лийг обави имената на осем футболисти и шестима мениджъри, които ще се борят за наградите, връчвани в края на всеки сезон. Трима от играчите са от шампионския тим на Челси - Сесар Аспиликуета, Еден Азар и Н'Голо Канте, който наскоро спечели отличието на Асоциацията на професионалните футболисти. Представителите на Тотнъм също за трима - Деле Али, Кристиан Ериксен и Ян Вертонген. Ромелу Лукаку (Евертън) и Алексис Санчес (Арсенал) са другите двама номинирани за Футболист на годината.

Мениджърите на първите два отбора в класирането - Антонио Конте и Маурисио Почетино, оглавяват списъка с номинираните мениджъри. Пол Клемънт (Суонзи), Шон Дайк (Бърнли), Еди Хауи (Борнемут) и Тони Пулис (Уест Бром) са останалите претенденти.

Всеки може да даде своя глас на сайта www.premierleague.com. Крайният срок е 17 май, сряда, 23:59 часа местно време. Победителите ще бъдат определени след комбиниране на вота на феновете плюс този на комисия от футболни експерти.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти