Феро бесен на играчите: Сърдитковци с големи претенции

Феро бесен на играчите: Сърдитковци с големи претенции

Наставникът на Берое Ферарио Спасов остана бесен от представянето на отбора си при загубата на тима с 0:3 от Ботев в плейоф за Лига Европа. Специалистът заяви, че някои от играчите са излезли с много несериозно отношение към срещата.

“Лош резултат. В някои моменти бяхме равностойни и имахме предимство, но получихме голове, които не трябваше да допускаме толкова леко. Бяхме твърде уверени, че не може да се случи този резултат с нас. Някои момчета не подходиха с необходимото уважение към този мач. В петък трябва да покажем нещо съвсем различно, ако искаме да се реваншираме на феновете, ако ли не, приключваме участието си за тази година. Когато не се изпълняват тактическите планове и се проявяват своеволия, така се получава. Въпрос на морал е да направим реванша тежък за Ботев. Отборът бе демотивиран от поведението на различни състезатели. Едни сърдитковци с много претенции. Сега ситуацията е много тежка, но ще видим кои ще имат възможност да покажат нещо различно в петък”, каза Спасов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти