Шеф на "Армията": Много скоро отново ще имаме успехи на международната сцена

Шеф на "Армията": Много скоро отново ще имаме успехи на международната сцена

Главният скаут на ЦСКА-София Ве­лизар Димитров даде интер­вю за предаването “Спорно за спорта” по телевизия BiT, в ко­ето говори за селекцията на “червените”, битката с Лудо­горец и още доста други теми около клуба от “Армията”.

“Голямата ни цел е да се кла­сираме за групите на Шам­пионската лига. В дългосрочен план работим за това. На пър­во време това лято трябва да проведем такава селекция, че да се сборим с Лудогорец през следващия сезон. Ще взе­мем качествени футболисти, за да съкратим изоставането и да хвърлим сериозно ръкави­цата. Необходимо е да се подсилим с играчи на три-четири поста. Но ще подбираме мно­го внимателно. Няма да взима­ме нови на килограм. Освен това искаме да задържим и ядрото си от основни футбо­листи, за да го използваме ка­то база през следващия сезон. Сигурен съм, че скоро ще сло­жим край на серията на Лудо­горец и ЦСКА отново ще е но­мер едно в България. Ще вър­нем старата слава на клуба. И не говоря за успехите във вът­решното първенство, а за те­зи на международната сцена”” коментира Димитров.

"Финансово всичко в клуба е перфектно. Гриша Ганчев е на­правил необходимото, за да нямаме нито проблеми, нито притеснения. Ще има и средства за селекция. Разбира се, не говорим за космически суми, но са напълно достатъ­чни по родните стандарти. В момента на “Армията” има страхотни условия за работа и е истинско удоволствие да бъда тук. Но честно казано, сега съм по-стресиран, откол­кото като футболист. Носиш огромна отговорност. Това, което направи Гриша Ганчев за клуба, бе най-добро­то възможно. Заради което сега ЦСКА е по-жив от всяко­га”, каза още бившият ас на ЦСКА и украинския Металург (Донецк).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички