Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

В Барселона се възмутиха: Пак подкрепят Реал Мадрид

В Барселона се възмутиха: Пак подкрепят Реал Мадрид

Излизащият в Барселона вестник Sport, който не крие подкрепата си към каталунския клуб, “изригна” след решението от по-рано днес за отмяна на наказанието на Начо Фернандес от Реал Мадрид. Защитникът беше получил пети жълт картон през изминалия уикенд и трябваше да гледа от трибуните срещата със Селта тази вечер, но столичани обжалваха и Апелативната комисия се събра на извънредно заседание днес, на което реши, че Начо наистина не е бил за картон.

“Нова скандал в полза на Реал Мадрид”, тръби Sport в онлайн изданието си.

“Реал пак е фаворизиран от ръководното тяло. Оказаният натиск върху Апелативната комисия даде резултат. Нова несправедливост, от която Мадрид печели в битката си да стане шампион”, добавят каталунските журналисти.

Днешният мач на “Балаидос” е отложен от 5 февруари. Ако тимът на Кристиано Роналдо го спечели, в последния кръг ще му трябва само точка срещу Малага, за да детронира “лос кулес”. При равенство в точки шампион ще е Барса заради по-добрите показателите в директните сблъсъци.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички