Барса ще държи Валверде на тръни още две седмици

Барса ще държи Валверде на тръни още две седмици

Настоящият наставник на Атлетик Билбао Ернесто е с най-големи шансове да седне на треньорския пост в Барселона, но по всичко изглежда, че нищо няма да бъде официално преди 31 май. Според журналиста Оливиер Голдщайн наставникът и ръководството на каталунците са се разбрали за 2-годишен контракт, но също така са подписали договор, според който до края на месеца всяка една от страните има възможност да се откаже. Ако никой не го стори, то на 1 юни “лос кулес” ще обявяват назначението на Валверде.

Ясно е, че самият специалист държи да работи на “Камп Ноу” и по тази причина вече е отказал оферти от Севиля, Валенсия и клубове от Премиър лийг. Шефът на Барса Джосеп Мария Бартомеу обаче все още не е напълно сигурен кого иска да види на пейката и затова на този етап си е оставил “вратичка” за анулиране на предварителното споразумение с Валверде.

Барселона ще изиграе последния си мач на 27 май срещу Алавес във финала за Купата на Испания.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички