Десподов: Направихме много пропуски

Десподов: Направихме много пропуски

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов остана разочарован от твърде многото пропуски и нулевото реми с Локомотив (Пловдив) на “Българска армия”. Той обаче не смята, че този резултат ще повлияе негативно на самочувствието на тима преди дербито с Лудогорец.

“Не мисля, че имаше подценямане, изпуснахме доста положения отново. Мислим мач за мач, не мислим два мача напред. Този двубой свърши и сега започваме да мислим за Лудогорец. Не смятам, че този резултат ще има значение самочувствието ни. Все пак не сме загубили. Имахме доста повече ситуации от Локомотив. Ние сме ЦСКА. Излизаме в събота и ще играем до последно срещу Лудогорец. Не мисля, че играта ни не се получи, но направихме доста пропуски. Имаше отделни ситуации, които не се получаваха, но имаше и хубави моменти. Не може да гледаме само негативно на нещата. Предишните мачове са вече свършен факт, надяваме се в събота да се получат нещата”, заяви Десподов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти