Бонучи: Показахме истинското си лице

Бонучи: Показахме истинското си лице

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи похвали своя тим за успеха с 2:0 над Лацио и спечелването на Купата на Италия. Той смята, че “бианконерите” са се пробудили след неприятната загуба с 1:3 от Рома и тази вечер са показали истинското си лице.

“Това бе труден мач, но ние подходихме правилно към него и показахме истинското си лице. Загубата в неделя ни събуди. Сега трябва да не отпускаме педала за следващия двубой с Кротоне. През второто полувреме срещу Рома все едно не бяхме ние. Бяхме разконцентрирани и не достатъчно решителни. След мача сериозно си поговорихме, за да се надъхаме за предстоящите 20 решаващи дни. Лацио е много качествен тим, така че е нормално също да има своите положения, но за щастие супер Нето ни спаси. Знаехме, че в предния мач не показахме истинския Ювентус. Явно имахме нужда от разтърсване. Купата на Италия позволи на някои футболисти, които играят по-малко, да се изявят. Благодаря на треньора и на клуба, че изградиха толкова боеспособен състав”, заяви Бонучи.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти