Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Червеният картон за Селта беше пресилен, признават от Мадрид

Червеният картон за Селта беше пресилен, признават от Мадрид

Излизащият в Мадрид вестник AS отчита, че звездата на Селта Яго Аспас е получил пресилен втори жълт картон по време на двубоя с Реал Мадрид в сряда вечер и това е улеснило гостите по пътя към победата с крайното 4:1. Става дума за ситуацията в 61-ата минута, при която бившият футболист на Ливърпул падна в наказателното поле след интервенция на Серхио Рамос. Според AS капитанът на Реал е действал непохватно и наистина е извършил фаул.

Вместо обаче да посочи бялата точка, реферът Мартинес Мунуера показа второ официално предупреждение на Аспас за симулация и го изгони. Дискусионен беше и първият жълт картон на нападателя преди почивката. Той дойде в 38-ата минута, когато домакините искаха нарушение за игра с ръка на Рафаел Варан. Тогава съдиите не отсъдиха нищо, а Аспас беше санкциониран заради протеста си.

Вчера пак имаше прехвърчане на искри между мадридските и каталунските медии. Вестник Sport от Барселона написа, че федерацията продължава да помага на Реал по пътя към титлата, като поводът беше отменения пети жълт картон на Начо Фернандес. AS веднага отразиха това и цитираха обвиненията на колегите си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти