Кирил Домусчиев се похвали с поздрав от боса на ФИФА

Кирил Домусчиев се похвали с поздрав от боса на ФИФА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се похвали с поздрав от президента на ФИФА Джани Инфантино по случай спечелената шеста поредна титла на България. Босът на световния футбол е пратил своето писмо до БФС.

Ето какво пише Кирил Домусчиев в своя профил във Фейсбук:

"С официално писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, президентът на ФИФА Джани Инфантино поздрави Лудогорец за шестата поредна шампионска титла в българското първенство.

"Имам удоволствието да поздравя Лудогорец по случай спечелването на шестата поредна титла в първенството на България. Спечелената титла е резултат на упорита работа и постоянство. Поздравления за футболистите, треньорското и спортно-техническо ръководство, лекарския екип и привържениците на тима. Благодаря на Лудогорец и вашата федерация за това, че помагате за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра", пише в писмото на президента на световната футболна централа Джани Инфантино.

Джани Инфантино, президент на ФИФА"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти