Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Де Ноойер: Не съжалявам, че бях част от Левски

Де Ноойер: Не съжалявам, че бях част от Левски

Холандският полузащитник на Левски Джереми де Ноойер, който няколко мача вече не попада в групата на "сините", проговори пред медиите в родината си. Националът на Кюрасао отказа да поднови договора си, след което бе изваден от тима, и по всичко личи, че си тръгва през лятото. Халфът получи разрешение от ръководството на Левски да пътува до родината си за два дни, тъй като стана баща.

"Жалко е, че трябва да се връщам в България, но трябва да изпълня договора си. Аз съм отворен за нови преговори, но условията трябва да са по-добри", споделя откровено Де Ноойер, намеквайки, че е на път да се раздели със "сините". Kато цяло изкарах доста добри моменти в Левски и щях да съм доволен, ако бях останал.

"Четирима основни играчи, които не подновяваме договорите си, сме извън игра. Не знам дали това ще продължи до края на сезона. Не ме притеснява това, че не играя. Аз изпълнявам всичко, което се иска от мен", казва още Джереми за ситуацията на "Герена".

"Не знам дали ще продължа кариерата си в Холандия. Предполагам, че би дошла оферта само от малък местен клуб. Ще видим. Не съжалявам, че отидох в България. Беше вълнуващо. Беше нещо ново. Бях далеч от родини и приятели, което ме направи по-силен психически. Любопитен съм какво ще се случи сега", завършва 25-годишният полузащитник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти