Гризман: Искам Юве да спечели ШЛ, а Буфон да грабне "Златната топка"

Гризман: Искам Юве да спечели ШЛ, а Буфон да грабне "Златната топка"

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман очаквано ще стиска палци за Ювентус във финала на Шампионската лига срещу Реал Мадрид. За четвърти пореден сезон "лос колчонерос" бяха спрени в Европа именно от градския си съперник. "Искам Юве да спечели ШЛ, а Буфон да грабне "Златната топка", заяви френският стрелец в интервю за El Larguero.

"Загубата на 1/2-финала болеше много, но много по-трудно се преглъща поражение на финала. В Милано беше много тежко. Представяш си как твоите хора вдигат купата, а след това губиш с дузпи. Наистина боли", спомни си той.

"Тук съм щастлив като в първия си ден в Атлетико. Добре ми е тук, искам да се наслаждавам на момента. Агентът ми ще разгпваря с Хил Марин, аз не правя планове. Възхищавам се на Чоло, на съотборниците си. (…) Бъдещето ми не е свързано с това на Диего Симеоне", довери стрелецът на "червено-белите".

Запитан дали би играл в китайската Суперлига, Гризман отговори категорично: "Не се виждам в Китай".

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти