Спалети е все по-близо до Интер

Спалети е все по-близо до Интер

В Интер продължават да таят надежда, че Антонио Конте ще обърне гръб на шампионския си Челси във Висшата лига и ще се завърне в Италия начело на Интер, но най-реалистичната опция за новия треньор на "нерадзурите" е Лучано Спалети, твърди Football Italia.

След уволнението на Стефано Пиоли миналата седмица от щаба на клуба не прикриха огромното си желание да привлекат Конте. Според Gazzetta dello Sport тимът чака отговор от италианеца, който пък тепърва ще обсъди условията по евентуален нов договор с Роман Абрамович. А бизнесменът най-вероятно ще разтвори кесията си широко, след като Конте позлати Челси в още първия си сезон в клуба.

По-реалистичната опция за Интер е настоящият треньор на Рома Лучано Спалети, чийто договор изтича този сезон, а като трети вариант е посочен мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

Интер могат да предоставят петгодишен контракт на новия треньор за приблизително 15 млн. евро на сезон и бюджет за селекция в размер на 150 млн. евро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички