Венцислав Василев е под въпрос за домакинството срещу Ботев (Пловдив)

Венцислав Василев е под въпрос за домакинството срещу Ботев (Пловдив)

До последния момент няма да е ясно дали защитникът Венцислав Василев ще може да играе срещу Ботев (Пловдив) в мача реванш за лига Европа. Срещата е в петък от 20,00 часа на стадиона под Аязмото в Стара Загора.

Бранителят, който все още не е подписал новия си договор с клуба е с болки в крака и две тренировки тренира на облекчен режим.

Ако не успее да се възстанови в центъра на отбраната ще започне Иво Иванов. Има вероятност Антон Карачанаков, който изигра силни мачове с екипа на Берое през пролетта да продължи престоя си в Стара Загора, но това зависи и от полския му клуб Краковия (Краков) чиято собственост е футболистът.

Група от фенове изгледаха последната тренировка на отбора в четвъртък вечерта и вдъхнаха кураж на отбора преди мача срещу Ботев е петък вечерта. Както е известно, след загубата с 0:3 от Ботев в понеделник ултрасите изразиха публично недоволството си от представянето на отбора.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти