Клоп: Имаме пари за харчене

Клоп: Имаме пари за харчене

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп увери, че ще разполага с достатъчно средства, за да привлече играчи, които да вдигнат нивото на отбора за следващия сезон. Германецът подчерта, че клубът няма никакви проблеми от финансово естество, а през новия сезон може да има и сериозни допълнителни приходи от евентуалното участие на мърсисайдци в Шампионската лига. За да се случи това, в последния кръг Ливърпул трябва да победи на "Анфийлд" вече изпадналия Мидълзбро. При такъв развой клубът ще завърши сезона със 76 точки - 16 повече в сравнение с предишната кампания.

"Досега сезонът бе успешен и искаме да завърши по този начин. Ако имаме достатъчно точки, значи ще сме заслужили да играем в ШЛ. Ако нямаме, значи не сме заслужили. Най-доброто би било да водим с 4:0 след две минути игра, но това е невъзможно. Всеки може да бъде сигурен, че ще се борим.

Шампионската лига е чудесна надпревара. Феновете я обичат, играчите и мениджърите - също. Разбира се, могат да е спечелят и много пари. Пари, които нямахме през миналата година. Това е една част от всичко. Ние обаче сме клуб, който няма финансови проблеми. В добра позиция сме и имаме пари за харчене. Работим здраво, не само на терена. Сигурно има само няколко играчи, които могат да направят състава ни по-добър. Бъдете сигурни, че ще говорим с тях", заяви Клоп.

Германецът допълни, че състоянието на Роберто Фирмино, който пропусна гостуването на Уест Хам заради контузия, е добро, но решението дали бразилецът ще играе срещу Мидълзбро ще бъде взето утре.

Двубоят срещу Боро ще бъде под №100 за Клоп в Ливърпул.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти