Двама лидери се завръщат при "сините" за мача в Русе

Двама лидери се завръщат при "сините" за мача в Русе

Най-накрая добри новини за треньора на Левски Николай Митов. Наставникът ще може да разчита на двама от основните си футболисти за гостуването на Дунав. Капитанът Веселин Минев се завръща в състава, след като пропусна пет поредни срещи поради травма. Бранителят се контузи, но след това грешна диагноза усложни травмата му, като пропусна последните пет срещи на тима. Освен това заради тази докторска грешка, игра едва едно полувреме за "сините" в последните седем официални мача. Това се случи през първите 45 минути при гостуването на Лудогорец в Разград (0:0).

Лудогорец - Левски Преди това не игра при победата с 5:0 над Локомотив (Пловдив), а след това при равенството 1:1 с Дунав, поражението с 0:3 от ЦСКА-София, победата над Черно море с 1:0, както и последните две поражения с 1:2 от Локомотив на "Лаута" и с 1:3 от шампионите на "Герена".

Левски - ЦСКА-София В тима се завръща и Роман Прохазка, който пък бе наказан за последните три мача. Словакът, който бе капитан при тежката загуба от "червените", си изпроси изключително глупав червен картон в края на мача, като изостави тима си в последните три двубоя. Очаква се Прохазка да се върне в халфовата линия за срещата в Русе, докато Минев да бъде на титулярното си място - ляв защитник.

Завръщането на двама от лидерите е добра новина за Митов, който последните мачове освен тях, не разчита и на извадените от групата Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Джереми де Ноойер и Антонио Аниете, които от лятото няма да останат на "Герена".

Групата Левски за срещата с Дунав Русе: Кръстев, Митрев, Пиргов, Минев, Яблонски, Деян Иванов, А. Александров, С. Александров, Прохазка, Найденов, Бурабия, Кабов, Юруков, Огнянов, Нар, Краев, Ст. Иванов, Адениджи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти