Божинов се дъни с последния

Божинов се дъни с последния

Българският нападател Валери Божинов игра около 80 минути при равенството на Мейджоу Хака в домакинството на последния Лидзян Дзяюнхао. Двубоят от 10-ия кръг на втора дивизия на Китай завърши 1:1. Бившият играч на Ювентус, Левски, Фиорентина, Манчестър Сити и Парма не успя да се разпише, като остана с три попадения от началото на сезона.

След нулево равенството през първата част, Мейджоу поведе в 51-ата минута с гол на Санкоо Джи, но гостите стигнаха до равенството след едва няколко минути. Изравнителният гол в 59-минута отбеляза  Мън Ян.

Равенството бе второ за Божинов и компания пред своя публика, а също така общо четвърто през този сезон. Българският треньор Александър Станков продължава да бъде основен фаворит за нов треньор на Мейджоу, като според медиите в Азия той вече е в Китай, но все още официален договор не е подписан.

Тимът на Божинов има 10 точки, като заема 13-то място от 16 отбора. Днешният им съперник остана на последното място с шест точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти