Мбапе: Мисля за играта, а не за трансфери

Мбапе: Мисля за играта, а не за трансфери

Изгряващата звезда на европейския футбол Килиан Мбапе обяви, че не се вълнува от трансферния шум около името си, а се интересува основно от играта и развитието си като футболист. Мбапе направи сензационен сезон с Монако в Лига 1 и Шампионската лига и към него заваляха оферти от най-големите европейски клубове като Ливърпул и Реал Мадрид. 18-годишният футболист обаче разсъждава доста трезво за възрастта си.

"Ще реша какво да правя с оглед на това дали ще е полезно за бъдещето ми. Аз съм на възраст, на която е важно да играя, а не да гледам отстрани. Не съм на 35 години, когато трябва да се спестяват сили. Имам още много да уча във футбола. Този сезон беше хубав, бях откритие, но през следващия ще е много трудно, защото трябва да затвързя постигнатото и добрите впечатления. Аз ще реша какво искам, никой няма да ме принуждава да отида където и да било", коментира Мбапе.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти