Отбори от 8 страни идват на "Колония къп"

Отбори от 8 страни идват на "Колония къп"

Повече от 50 отбора от 8 страни идват за първото издание на международния детски футболен турнир "Колония къп" в Кранево и Златни пясъци. Турнирът е между 11-ти и 21-ви юни в 6 възрасти - от родените през 2004-та до родени през 2009-та година. Любопитното е че за първи сърби организират турнир на нашето черноморие. Двамат организатори Душан Милоевич и Милан Павлович успяха да доведат  големи имена като Цървена звезда, Партизан, Борац Баня Лука, Стяуа, Академия Пандев, Дачия Кишинев, Нива, Лудогорец, Славия, Ботев Пд, Дунав Русе, Черно Море...

Така  в "Колония къп" ще участват отбори от Сърбия, Румъния, Украйна, Молдова,Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и България. От днес на разположение на всички участници и гости е новият сайт www.coloniacup.com. А организаторите са подготвили и много изненади за гостите - магнити,ключодържатели и още куп сувенири. 
Милчо Максимов
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти