Венецуелски локомотив тегли Филаделфия (видео)

Венецуелски локомотив тегли Филаделфия (видео)

Одубел Ерера продължи наказателната си акция по терените на МЛБ и поведе Филаделфия Филис към трета поредна победа. Тази нощ венецуелският аутфилдер удари нови 3 хита – два двойни и хоумрън, като вкара 2 точки и отбеляза три за успеха с 11:4 на гости на Атланта Брейвс в Националната лига.

За 25-годишния Ерера това бе трети пореден мач с два двойни хита и втори пореден с хоумрън – нещо, което никой в историята на "филитата" не бе правил досега. В двете домакинства срещу Сан Франциско Джайънтс през уикенда (5:3 и 9:7) и в първото гостуване срещу "смелчаците" снощи централният филдер батира комбинирано 8 от 13 (.615) с 8 RBI и 5 отбелязани точки.



"Той изглежда точно като човека, който знаем, че може да бъде, и това е страхотно за нас. Дано задържи формата си по-дълго и дано не е само той", коментира мениджърът на Филис Пийт Маканин.

Освен №2 в списъка на Филаделфия, по 3 хита на ст. "Сън Тръст Парк" удариха още двама батери в реда на гостите – №3 Аарън Олтер и №4 Томи Джоузеф. И двамата допринесоха с по 3 RBI, след като изстреляха по един двоен хоумрън и прибраха по още един рънер съответно със сингъл и дабъл.



Под обстрел бе стартерът на Атланта Бартоло Колон (L 2-7), който пое 8 точки от 7 хита и 2 бази за боли само за 3 ининга и 2/3. В последните си осем мача 44-годишният ветеран от Доминикана не е изкарвал до края на 6-ия ининг, което вече официално постави под съмнение мястото му в ротацията.

"Ще помислим как да продължим нататък – призна мениджърът на Атланта Брайън Сниткър. – Не съм взел решение за следващия му старт. Ще видим." Самият Колон твърди, че кризата е временна: "Физически и психически все още се чувствам добре. Точно в момента съм в лоша серия, наистина. Но всичко, което трябва да направя, е да работя здраво, за да се измъкна."



Новобранецът на Фили Ник Пивета (W 1-2) спечели първата си победа във Висшата лига, като затвори 5 ининга с 6 хита и 3 точки. В 4-тия Йохан Камарго вкара двама с троен хит, а в 5-ия Ник Маркакис разписа Брейвс за трети път с RBI-сингъл.



Атланта Брейвс - Филаделфия Филис 4:11

      ст. "Сън Тръст Парк"            
 1  2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
  R  
  H
 E
       ФИЛАДЕЛФИЯ   
 3 
 0
 1 
 5
 0 
 0
 0 
 2
 0 
 11
 13 
 0
       АТЛАНТА   
 0
 0 
 0
 2 
 1
 0 
 1
 0 
 0
  4
  8
 0 

 

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 5 ЮНИ:

Американска лига

Канзас Сити Роялс - Хюстън Астрос

3:7

Оукланд Атлетикс - Торонто Блу Джейс

5:3

Национална лига

Синсинати Редс - Сейнт Луис Кардиналс

4:2

Милуоки Бруърс - Сан Франциско Джайънтс

2:7

Чикаго Къбс - Маями Марлинс

3:1

Лос Анджелис Доджърс - Вашингтон Нешънълс

2:4

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти