Инатът на Шалке гарантира безплатен трансфер на Байерн

Инатът на Шалке гарантира безплатен трансфер на Байерн

Германският национал Леон Горетцка най-вероятно ще премине в Байерн (Мюнхен) като свободен агент през лятото на 2018 г., твърди Bild. Засега полузащитникът отказва офертите на Шалке 04 за нов договор, но пък и ръководството е категорично, че няма да му позволи да си тръгне още сега. Очакваше се Байерн да предложи 20 млн. евро, но в Гелзенкирхен не искат и да чуват за това. Ето защо за Горетцка остава варианта да напусне след края на идния сезон без трансферна сума. Тотнъм, Ювентус и Арсенал също имат интерес към халфа.

“Няма да оставим Леон да премине в друг клуб това лято, ясен беше главният мениджър на Шалке 04 Кристиан Хайдел. - Ние сме си поставили цели и по тази причина няма логика да продаваме Горетцка. Няма да преговарям с никого.”

Междувременно треньорът на баварците Карло Анчелоти има сериозен проблем с вратарите си. Мануел Нойер, Свен Улрайх и младият Кристиан Фрюхтъл са контузени и няма да могат да вземат участие в предстоящото турне на тима в Азия от 16 до 28 юли. Единствен 36-годишният Том Щарке е на разположение.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти