Бол тренира с Лейкърс, но без кецовете за $495

Бол тренира с Лейкърс, но без кецовете за $495

Лонзо Бол проведе тренировка с Лос Анджелис Лейкърс, а представителите на медиите моментално забелязах липсата на нещо, което дълго време бе споменавано редом до името на младия талант - безумно скъпите му персонализирани кецове ZO2, които са произвеждани от семейната компания Big Baller Brand. Въпреки че моделът бе пуснат в продажба на цена от $495, Лонзо предпочете да заложи на Adidas Harden Vol.1 за заниманието си с Лейкърс.

Най-големият син на ЛаВар Бол играеше именно с този модел при единствения сезон, който прекара в колежанското първенство с екипа на UCLA. По информация на ESPN причината е, че кецовете на Big Baller Brand все още са в процес на изработка и ще бъдат готови едва през ноември, макар да бяха широко лансирани в последните седмици.

“Забавлявах се. Не бях нервен, никога не съм нервен, когато играя баскетбол. Опитах се да покажа всичко, на което съм способен. Доволен съм, настроен съм положително и се радвам, че всички ме приеха добре. Искам да остана у дома и да играя за Лейкърс”, заяви Бол след тренировката.

Лейкърс разполагат с втория избор в тазгодишния Драфт и очакванията са, че ще го използват за да вземат точно Лонзо Бол.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти